NEWS

Доверба на граѓаните во Владата, компетентни луѓе на соодветни позиции, одлуки базирани на наука – дел од стратегијата на Шведска

Нашиот трет вебинар со дигиталниот стратег, Сесилија Херцел, го разгледа различниот пристап што го презеде шведската влада во справувањето со кризата COVID-19 и како се …

Доверба на граѓаните во Владата, компетентни луѓе на соодветни позиции, одлуки базирани на наука – дел од стратегијата на Шведска Read More »

PrimePoint Partners collaborate with the European Bank for Reconstruction and Development in delivering technical expertise to Macedonian SMEs

Our team of experts has been deployed to Macedonian innovative and high-growth companies to conduct market analysis, investment plans, strategic advisory, organizational assessment, capacity building, …

PrimePoint Partners collaborate with the European Bank for Reconstruction and Development in delivering technical expertise to Macedonian SMEs Read More »

Scroll to Top