Покана за учество на настан: Презентација на факторинг и добавувачки факторинг како алтернативни финансиски инструменти за зголемување на ликвидноста на компаниите

Почитувани, Ни претставува особено задоволство да Ве поканиме на конференција на проектот за Факторинг на УСАИД кој ќе се одржи на 17ти декември од 11:00 – 11:30 часот на платформата ZOOM. Во изминатиот период во рамки на овој проект кој го имплементира компанијата Фактор Труст беа спроведени низа успешни активности за зголемување на ликвидноста на македонските компании преку користење на[…]