ПРИСТАП ДО ФИНАНСИИ ЗА ИКТ КОМПАНИЈА

Компанијата PrimePoint Partners беше вклучена во консултантски проект за брзо растечка македонска ИКТ компанија со цел изработка на стратешки план за проширување и утврдување на …

ПРИСТАП ДО ФИНАНСИИ ЗА ИКТ КОМПАНИЈА Read More »