Day: May 15, 2020

Секој пат кога одите во супермаркет, гласате за својата иднина

Емил Христов е успешен претприемач со македонско потекло кој дипломирал на Вортон Бизнис школата и во моментов престојува во САД. До сега има основано неколку …

Секој пат кога одите во супермаркет, гласате за својата иднина Read More »

Scroll to Top