ПРИСТАП ДО ФИНАНСИИ ЗА ИКТ КОМПАНИЈА

Компанијата PrimePoint Partners беше вклучена во консултантски проект за брзо растечка македонска ИКТ компанија со цел изработка на стратешки план за проширување и утврдување на најдобриот модел за финансирање кој ќе го поддржи растот на компанијата. Проектот беше поддржан од Европската банка за обнова и развој и се одвиваше во периодот од Декември 2019 –[…]

ACCESS TO FINANCE FOR A MACEDONIAN ICT COMPANY

PrimePoint has provided advisory to a Macedonian fast-growing ICT company to boost their performance, expansion and to assist them in securing the best financing model that will support the company’s growth. The project was supported by the European Bank for Reconstruction and Development and took place from December 2019 – June 2020. Please read the[…]

МАКПРОГРЕС РАЗВИВА РЕГИОНАЛНА АКАДЕМИЈА И ЦЕНТАР ЗА ИНОВАЦИИ СО ПОДДРШКА НА ЕБОР, ПРИМЕПОИНТ Е ЦЕЛОСЕН ИМПЛЕМЕНТАТОР НА ПРОГРАМАТА

Компанијата Макпрогрес Виница, која оваа година прославува 30 години од постоењето, како лидер во индустријата за кондиторски производи својата работа ја базира на постојана иновација и континуиран развој на вработените. Во таа насока, оваа година Макпрогрес започна со проект за основање на тренинг центар за обуки кој ќе служи за потребите на Макпрогрес, но исто[…]

MAKPROGRES WILL ESTABLISH A REGIONAL ACADEMY AND INNOVATION CENTER; THE PROJECT IS SUPPORTED BY EBRD AND IMPLEMENTED BY PRIMEPOINT PARTNERS

The company Makprogres Vinica, celebrating 30 years of its operation, as a leader in the industry of confectionery products, grounds its operation on constant innovation and continuous employees’ development. In this respect, this year, it has started a project on establishing a training center for the training needs of Makproges, as well as the business[…]

PrimePoint Partners assigned by the EBRD to establish a regional training center in Eastern Macedonia as part of Makprogres Vinica

A team of consultants and experts, lead by the Managing Partner of PrimePoint Partners, Biljana Markovic Stamenova is working on the implementation of the project “Vincinni Academy” which will serve as a regional training center for skills upgrade of the current and future the employees of Makprogres Vinica. Our team is fully dedicated to establishing[…]

Добра идеја е важна, но добар тим кој знае да ја спроведe е од многу поголема вредност!

Нашиот шести „Онлајн разговор“ овој пат беше со Рок Хабинц, искусен инвеститор  од Словенија, кој зборуваше за „инсајдерски совети од поглед на инвеститорите“. Рок инвестира во компании кои се водени од технологија и на кои им се потребни менаџерски и финансиски вештини што тој може да ги донесе и да помогне во нивниот раст. Според[…]

A great idea is important, but a good team that knows how to execute is a much bigger value!

Our sixth “Online Conversation” featured Rok Habinc, an Experienced Venture Capital Investor from Slovenia who talked about “Insider tips from a VC investor”. He is investing in technology-driven companies that need managerial and financial skills which he can bring to the table and assist their growth. According to Mr. Habinc, the investors are looking for: Good team[…]

“Agile decisions – key prerequisite for overcoming the crisis” with Mr. Svetozar Janevski – Partner at M6 Investment

Effective Crisis Management Series – Weekly Online Conversations M6 Educational Center, in partnership with PrimePoint Partners, has put together a series of interactive online conversations on the topic of Effective Crisis Management with a special focus on the current pandemic and its impact on business. The series will feature a lineup of prominent experts from[…]

Rok Habinc, successful VC from Slovenia: “Funding a startup in a small market“ – Insider tips from a VC investor

Our sixth “Online Conversation” will take place on Thursday, May 21st at 3pm – 4pm CET (Central European Time) and will feature Rok Habinc, an Experienced Venture Capital Investor from Slovenia. He will talk about the “Funding a startup in a small market “ – Insider tips from a VC investor. The event will be[…]

Секој пат кога одите во супермаркет, гласате за својата иднина

Емил Христов е успешен претприемач со македонско потекло кој дипломирал на Вортон Бизнис школата и во моментов престојува во САД. До сега има основано неколку успешни бизниси во сектори како што се инвестиции со изнајмување на недвижнини со краток престој, сметководство и финансиски софтвери и апликации, малопродажба, соларна индустрија, испорака на храна на природни производи[…]